Dodaj do ulubionych

Kolagen Naturalny

kolagen.biz

Kolagen Naturalny

Kosmetyki z kolagenem

Opinie o Kolagenie Naturalnym

Czysty Kolagen - Sposób na biznes

Kontakt odnośnie kolagenu

Forum o Kolagenie

Promocja! Olej Arganowy kosmetyczny - 50 ml Plastikowa Butelka :: 19,50 zł ::.
Wybierz kategorię
Kontakt z nami

Zamówienia na kolagen przyjmujemy również telefonicznie
(pon. - sob. w godz. 9.00 - 20.00)

tel. 85 65 22 745
kom. 604 851 488


Skype:

Kolagen Naturalny Colway
Kolagen
Asortyment
Stosowanie
Opinie o kolagenie
Atesty i Badania
Producent
Sieć Colway
Historia...
Wiedza Medyczna
Unikalna Seria Natural Collagen
Asortyment
- krem nawilżający na dzień
- krem regenerujący na noc
- tonik Natural Collagen
Historia Powstania
Składniki
Działanie i Stosowanie
Atrakcyjność Collagen Natural
Program Partnerski


Czysta woda



Najczęściej kupowane
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia Wpisz jego unikalny numer
Polityka Prywatności

Osoby, które w jakikolwiek sposób korzystają z serwisu AQUA-ZDROJ, obowiązuje poniższa Polityka prywatności sklepu. Przebywając na stronach AQUA-ZDROJ, otrzymując subskrybowany przez Ciebie newsletter, rejestrując się w sklepie, dokonując zakupów akceptujesz zasady zawarte w poniższej Polityce Prywatności. 

Zastrzegamy sobie jednak prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności.


Nasz sklep zawsze przestrzega zasady: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy też  adresowych klientów/użytkowników AQUA-ZDROJ.

 

DANE OSOBOWE:

Podczas korzystania z naszych stron możemy poprosić Ciebie o podanie niektórych danych osobowych. Dane należy wypełnić w stosownym formularzu lub w innej, przewidzianej do tego celu, formie. Składając zamówienie, zawsze będziemy prosić Ciebie o  podanie pełnych danych osobowych, gdyż tylko takie zamówienia będą podlegały procesowi realizacji. Jeśli do wykonania jakiejś czynności jest wymagane podanie ściśle określonych danych, to musisz się liczyć z tym, że ich niepodanie wiąże się z zablokowaniem wykonania tej czynności.

Twoje dane osobowe umieszczone są w odpowiednio zabezpieczonej bazie danych sklepu,  która w żaden sposób nie jest dostępna dla osób nieupoważnionych. Jakiekolwiek przetwarzanie danych jest wykonywane tylko i  wyłącznie dla potrzeb pracowników sklepu. Gromadzenie danych jest wykonywane z należytą starannością i zgodnie z ustawą z  dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997r. nr 133 poz. 883). Zawsze masz prawo do wglądu oraz korekty swoich danych. W każdym momencie możesz zażądać zaprzestania ich wykorzystywania.


JAWNE DANE OSOBOWE:

To takie dane, które są podawane w przypadku konkursów organizowanych przez AQUA-ZDROJ. Zastrzegamy sobie prawo do podania listy zwycięzców na naszych stronach. Dane te będą dostępne dla wszystkich odwiedzających sklep i nie podlegają polityce prywatności.

COOKIES:

Sklep wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

 

BEZPIECZEŃSTWO TRANSAKCJI:

Sklep internetowy AQUA-ZDROJ zbudowany jest w oparciu o najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne i oprogramowanie, którego podstawą jest bezpieczeństwo.  

AQUA-ZDROJ nie rejestruje ani nie przechowuje informacji związanych z kartami kredytowymi bądź hasłami dostępu do kont bankowych. Stosowanie powyższych technologii zapewnia absolutne bezpieczeństwo płatności za pomocą kart kredytowych przy zakupach w sklepie www.

 

SZANUJEMY TWOJĄ PRYWATNOŚĆ:

Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).

Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Lokalni Dystrybutorzy COLWAY
Kolagen - Białystok i okolice Kolagen - Olsztyn i okolice Kolagen - Warszawa i okolice Kolagen - Toruń i okolice Kolagen - Wrocław i okolice Kolagen - Szczecin i okolice Dystrybutorzy w województwie opolskim Dystrybutorzy w województwie lubelskim Dystrybutorzy w województwie wielkopolskim Dystrybutorzy w województwie lubuskim Dystrybutorzy w województwie pomorskim Dystrybutorzy w województwie łódzkim Dystrybutorzy w województwie śląskim Dystrybutorzy w województwie podkarpackim Dystrybutorzy w województwie świętokrzystkim Kolagen - Kraków i okolice
Karta Rabatowa

Karta rabatowa

Kolagen Naturalny

Kolagen Colway produkowany przez firmę Colway to największe odkrycie minionego stulecia. Rewolucja w dziedzinie kosmetyki i pielęgnacji skóry. więcej >>>

Darmowy biuletyn

Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!

E-mail:
Imię:    
Akceptuję Politykę Prywatności
Zostań dystrybutorem Colway

Colagen Naturalny
Google Translator




Kolagen Zastosowanie

Zmarszczki
Trądzik
Trądzik różowaty
Blizny
Rozstępy
Kapsułki COLVITA

Kolagen Colvita
Towar dnia
697,00 zł
Copyright © 2004-2007 AQUA-ZDROJ
Polityka Prywatności | Warunki Użytkowania
Kolagen naturalny COLWAY  •   Kremy z Kolagenem  •  Kapsułki COLVITA